ASK eLearning – Kompetanse uten grenser

ASK eLearning, et selskap i ASK Gruppen, er et norskbasert selskap som utvikler og tilbyr digital læring til en rekke bransjer både i Norge og internasjonalt. Basert på lang erfaring og kunnskap, tilbyr ASK eLearning det fremste innen digital læring med hensyn til pedagogikk, fremstilling, system, teknologi og utførelse.

Mottoet vårt, kompetanse uten grenser, refererer til dagens muligheter for å dele kompetanse, erfaring og global «state-of-the-art» teknologi gjennom global læring. I dag er det ingen grenser for læring og vi i ASK eLearning bruker denne muligheten til å utdanne personer i ulike typer industrier over hele verden.

Fra starten i 1995 har ASK Gruppen vokst til å bli en aktør med global tilstedeværelse med aktiviteter i både private og offentlige virksomheter. Selskapene i gruppen er godkjente i henhold til lovgivende organ som IMO, ISO, Sjøfartsmyndigheter og Norsk olje og gass.

E-læringskursene er utviklet basert på kundens behov, mange års erfaring fra opplæring, unik kompetanse og en stor vilje til å lage digital læring så motiverende og nyttige som mulig for kundene.

Du er hjertelig velkommen til å øke din kompetanse hos oss.