Loading...
Foto: Christin Hume / Unsplash

ASK Group – over 25 års erfaring

ASK Gruppen består av selskapene ASK Safety Norge, ASK Safety USA og ASK eLearning som utvikler og tilbyr praktiske og digitale kurs innen maritim næring, havbruk og olje og gass. Vi er totalleverandør av STCW kurs i Norge, samt har en stor portefølje innen NOG kurs. 

Siden 1995 har vi vokst til å bli en aktør med global tilstedeværelse med aktiviteter til både private og offentlige virksomheter. ASK Gruppen sine selskaper er godkjent i henhold til lovgivende organ som USCG/Sjøfartsdirektoratet og Norsk olje og gass. 

ASK eLearning

Vi i ASK eLearning brenner for at kunnskap skal være lett tilgjengelig. Derfor har vi overført vår kunnskap og erfaring gjennom mer enn 25 år, til digital læring. Vi jobber kontinuerlig med å tilby kurs av høy kvalitet med tanke på pedagogikk, fremstilling, system, teknologi og utførelse. 

Mottoet vårt, Kompetanse uten grenser, refererer til dagens muligheter for å dele kompetanse, erfaring og global «state-of-the-art» teknologi gjennom digital læring. I dag er det ingen grenser for læring og vi i ASK eLearning bruker denne muligheten til å utdanne personer i ulike typer industrier over hele verden.​

E-læring er en enkel, intuitiv og motiverende måte å tilegne seg kunnskap på.