Nytt bestillingssystem for våre kunder er lansert!

Vi har over en periode utviklet et nytt system for administrering av kurs som nå er lansert. Vi er strålende fornøyde med systemet som er tilpasset våre mange behov til fingerspissen. Det nye systemet har fått navnet Beacon; et lyssignal, en kilde for veiledning og inspirasjon. Vår visjon er å gjøre kurs og opplæring tilgjengelig for alle, uansett hvor en er i verden. Beacon skal fungere som en ledestjerne, som navigerer mot faglig dyktighet og utvikling.

Våre bedriftskunder vil få gratis tilgang til egen innlogging hvor en blant annet administrerer registrering av ansatte, kurspåmelding, nedlasting av kursbevis og kan hente ut rapporter. Alle kurs i ASK Gruppen vil ligge tilgjengelig i systemet.

Vi vil fortløpende sende ut en aktiveringslenke for å ta dette i bruk. Ta kontakt med oss om du ikke har mottatt denne på e-post post@ask-elearning.net. Når du senere skal logge deg inn på bedriftssiden kan du gjøre dette enkelt via vår nettside. Dersom det er andre i selskapet som ønsker samme tilgang, gi oss beskjed slik at vi kan opprette bruker.

Dersom en ikke er fakturakunde (bedriftskunde) hos oss, kan en bestille kurs på våre nettsider og betale med kort.

Denne lanseringen er starten på et større prosjekt der vi videre kommer til å utvikle systemet med flere funksjoner, muligheter og tilpasninger.

Vi er overbevist om at dette vil være med på å gjøre en hektisk hverdag mer effektiv og sømløs.

Nedenfor finner du en video som viser en introduksjon av systemet og dets mange funksjoner. Du kan også velge å laste ned vår brukerveileder her: Brukerveiledning Beacon – norsk

Våre kunder er vår viktigste prioritet og vi ønsker å gi den beste brukeropplevelsen som overhodet mulig. Det kan være at det dukker opp noen startutfordringer, men vi håper at dere er tålmodig med oss, så lover vi at det nye systemet bidrar til en mer effektiv kurshverdag.

Om det er ønskelig med en gjennomgang per telefon, videomøte eller fysisk møte stiller vi gjerne opp!

Video: ASK eLearning AS